kozijnen vervangen


Nieuwe kozijnen of ramen nodig?Kies bijvoorbeeld voor kozijnen in kunststof. Kunststof kozijnen zijn altijd het meest voordelig, maar dat is lang niet het enige voordeel.

Ontdek hier de voordelen van kunststof kozijnen.

Met TOPLINE NL van VEKA geeft u elke woning een eigen uitstraling. Deze topkwaliteit kunststof kozijnprofielen zijn speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt en sluiten dan ook naadloos aan op de eisen van het Bouwbesluit. TOPLINE NL is een verdiept kozijnsysteem, waarbij u kunt kiezen tussen naar binnen en naar buiten draaiende ramen en deuren. In beide gevallen kan de dieptewerking blijven bestaan. Het verdiepte profiel heeft een belangrijk voordeel: het past uitstekend binnen de Nederlandse architectuur. Bovendien is TOPLINE NL door het verdiepte profiel uitermate geschikt als hoogwaardige en duurzame vervanging van bestaande kozijnen.

Profielsysteem Fysische eisen Meerkamerprofielen. Voldoen aan de fysische eisen uit het Inbouwdiepte 104 mm. bouwbesluit. Wanddikte 3 mm. Voor kozijnen zijn de prestatie-eisen 45 graden contouren voor een moderne vastgelegd in BRL 0703. en vriendelijke uitstraling. Inbraakwerendheid volgens NEN 5096. Raamprofielen in verschillende vormen en maten. Beglazing Versterking volgens VEKA-richtlijn Diepte glassponning: 24 mm. (NEN 6702). Glasdikte mogelijk van 6 tot 42 mm in kozijn en raam en/of deur. Functionaliteit Droge beglazing door dichtingen van Standaardramen. APTK, TPE of silicone. Isolerende ramen en deuren. Geluidswerende ramen en deuren. Accessoires Inbraakwerende ramen en deuren. Ornamenten, vensterbanken, waterslagen, koppelingen, ventilatieroosters, luiken, Kwaliteitsbewaking rolluiken. Het systeem is KOMO gecertificeerd en draagt de SKG goedkeuring voor inbraak- Warmtedoorgangscoëfficiënt werendheid. Afhankelijk van glassoort: tot 1,0 W/m2K. VEKA AG is ISO 9001- gecertificeerd. Dichtingen Door middel van omlopende aanslagdich- tingen in kozijn, raam en deur. Dichtingen zijn van APTK, TPE of silicone. Standaardkleur grijs (ook zwart mogelijk). Toepassingen en mogelijkheden Draaikiep-, draai-, kiep-, stolp- en schuif – ramen. Ook vastglas is mogelijk. Ramen en deuren kunnen naar binnen- of naar buitendraaiend uitgevoerd worden, verschillende draaimogelijkheden zijn te combineren. Isolatieglas, geluidswerend glas, veilig- heidsglas en ornamentglas. Roeden tussen het glas, op het glas geplakt of glasdelende roeden, variërend van 25 tot 118 mm.

Bij de aanschaf van nieuwe producten komen altijd garantie & voorwaarden kijken, zo ook bij de aanschaf van kunststof kozijnen, schuifpuien of deuren. Belangrijk is om te weten dat garantie & voorwaarden altijd vallen binnen de vaste prijs en daarbij krijg je ook een periode van garantie. De garantie & voorwaarden bij KunststofRaamkozijn is geregeld in samenwerking met alle verschillende leveranciers en fabrikanten. Bij Adelaar Kozijn heeft u tot 15 jaar garantie en over de gehele periode heeft u gratis service.

Bijna alles wordt tot in de kleinste details door Adelaar zelf gemaakt. We controleren het hele productieproces: van ruwe grondstoffen en kleuren tot en met de afgewerkte producten. Designtechnisch passen alle onderdelen harmonieus bij elkaar! Zo garanderen we perfect op elkaar afgestemde kozijnen, deuren, schuifpuien, garagedeuren,… van topkwaliteit.

Kunststof kozijnen met spoed nodig?


De kunststof kozijnen worden voorzien van 24 mm HR++ glas. Deze kunststof kozijnen zijn in een breed scala aan kleuren te verkrijgen.

De levertijd van kunststof kozijnen is doorgaans 4 tot 8 weken. Adelaar kozijn kan uw kunststof kozijnen binnen 10 werkdagen leveren.

Spoedleveringen

Wij kunnen u een spoedlevering binnen 10 werk dagen aanbieden, iets dat in de hedendaagse marketingstrategie ondenkbaar is. Indien u voor de spoedlevering kiest, dan betaalt u een meerprijs van 30%

Bestellen & Levering

Deze producten hebben doorgaans een levertijd van 2 tot 4 weken.Dit staat vermeld bij alle producten en in bevestigingsmail.

Bezorgen of Afhalen

U kunt er voor kiezen om uw nieuwe kunststof kozijnen, deuren … te laten bezorgen, of u kunt ze zelf afhalen.Bestelling af halen: maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Onze leveranciers

kunststof

offerte


Wij leveren kunststof kozijn producten van een hoogwaardige kwaliteit. Onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en puien worden met veel zorg geproduceerd.  Veka kunststof  profielen biedt vele voordelen:

het is duurzaam, slijtvast en krasbestendig. Onze kozijnen voldoen aan alle huidige vastgestelde criteria op het gebied van isolatiewaarde, geluidsreductie,milieuvriendelijkheid en vereiste luchtcirculatie. .

VEKA

VEKA PROFILE SYSTEEM

SIEGENIA AUBI

Siegenia het beslagsysteem

SKG & VEILIG WONEN

Certificaten

HOPPE

Hoppe deurbeslag